El CRAC i Rubí d’Arrel fan una actuació de millora i manteniment a l’entorn de la Font de Sant Muç

L’actuació va tenir lloc el diumenge 26 de juliol i va comptar amb la col·laboració del Caçador de trastets i un total de 20 persones.

Com cada any des de que es va recuperar la font el 2012, el passat diumenge 26 de juliol membres del CRAC i Rubí d’Arrel i voluntaris van fer una actuació de millora i manteniment de l’entorn de la Font de Sant Muç. Les tasques han consistit en la retirada de mala herba, la neteja de la font, la millora dels escocells i la poda dels arbres que es van plantar l’any passat (àlbers, alzines, roures i freixes) i la retirada de més de 20 exemplars d’acàcia (Robinia Pseudoacacia), una espècie vegetal invasora. També es va fer neteja de la bassa que hi ha al costat de la font, i que les entitats esperen recuperar en un futur.

Estat de la font de SAnt Muç abans de la neteja
Estat de la font de SAnt Muç després de la neteja

La jornada de diumenge també va comptar amb la col·laboració del Caçador de Trastets. Amb la participació d’una quinzena de persones es van recollir més de 10 bosses grans de residus que es trobaven al llarg del camí entre Can Xercavins, Can Ramoneda, i la Font de Sant Muç. Concretament, el grup es va centrar en tres punts negres, dos prop de la Masia de Can Xercavins i un tercer prop de la font de Sant Muç. Aquesta ha estat la 25a trastejada del Caçador de Trastets.

El CRAC, Rubí d’Arrel i el Caçador de trastets donen les gràcies a totes les persones participants pel seu compromís amb la natura. També recorden que durant l’agost es duran a terme més activitats de caire lúdic. Concretament hi haurà sortides guiades de natura cada dijous d’agost (a partir de les 19h) i un sopar amb música a la font de Sant Muç el dissabte 15 d’agost, activitat coneguda com Arran de Font. Per a més informació, es pot consultar la web del CRAC www.crac.cat.

Un pensament a "El CRAC i Rubí d’Arrel fan una actuació de millora i manteniment a l’entorn de la Font de Sant Muç"

  1. Retroenllaç: Avui destaquem : La Font de l’ermita de Sant Muç de Rubí | fonts naturals, aigua, muntanya i més

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *