ARRIBA EL PROGRAMA “ESTIU AL NATURAL”

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) i l’entitat Rubí d’Arrel impulsem el programa “Estiu al Natural”, amb tres objectius: 1) oferir activitats de lleure a tots els rubinencs que aquest estiu no podran anar-se’n de vacances a causa de la situació generada per la Covid-19, 2) donar a conèixer la fauna, flora, patrimoni i entorn natural del municipi de Rubí, i 3) reivindicar la protecció i la conservació activa de la totalitat dels espais lliures de Rubí, més imprescindibles que mai en temps de crisi sanitària i socioeconòmica com l’actual.

Les sortides per l’espai natural del municipi es duran a terme entre els mesos de juliol i setembre. La primera serà aquest diumenge 12 de juliol a les 8.30h i l’objectiu és descobrir Can Xercavins i Can Feliu i aplicar els coneixements adquirits durant el Joc Esclat de Primavera. També aprofitarem per fer entrega dels premis a les persones que més hagin participat al joc durant el confinament. La resta d’activitats les podeu trobar al cartell de l’activitat (al final de la notícia), o bé us el podeu descarregar aquí. En el programa hi col·laboren la Masia de Can Xercavins i el Caçador de Trastets.

COSES IMPORTANTS:

  • Totes les activitats són gratuïtes, però amb un límit de 40 persones, per tant caldrà fer inscripció prèvia.
  • A les sortides cal de dur aigua, quelcom per picar, calçat còmode, gorra i protector solar. Per a les que es facin a la tarda també caldrà un frontal. Evidentment, també caldrà portar mascareta per fer-ne ús en cas de no poder mantenir la distància de seguretat.
  • Hi ha dues sortides en què els participants poden escollir dinar i/o sopar en restaurants locals. Cal també indicar-ho a la inscripció (cost per persona: uns 20-25€).
  • Si tens dubtes o preguntes, escriu a cracrubi@gmail.com.

.

PROGRAMA SENCER DE L’ESTIU AL NATURAL. No t’ho perdis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *