Qui som?

Fundada el 2011, l’entitat Casal Rubí va crear el projecte El CRAC (Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals), un casal alternatiu autogestionat i independent, que té per objectiu la dinamització sociocultural de la ciutat de Rubí, així com ser un espai de trobada i per a compartir experiències entre entitats i entre entitats i ciutadania.

El CRAC es manté gràcies a les activitats que hi fem i a les aportacions de les sòcies, les entitats i també de l’AUP. No rebem (ni volem) cap ajuda de l’Ajuntament. L’objectiu a llarg plaç és que el projecte sigui autosuficient, i que per tant no calgui l’aportació de l’AUP. Per tant, com més sòcies i més activitat, més fàcil serà poder assolir aquest objectiu.

El CRAC està situat al centre de Rubí

c/Sant Joan, 1

640220962 // 935883377 // cracrubi@gmail.com

Entre d’altres coses, al CRAC hi podem trobar:

  • Servei de Cafeteria: un lloc idea per desconnectar, trobar-te amb amics o bé conèixer gent nova. També hi tenim una petita biblioteca per als socis i sòcies!
  • Cursos i tallers: cursos i tallers que van des de la formació al benestar corporal i emocional, passant per cursos i tallers pensats per a l’oci i el lleure.
  • Lloguer d’espais: o bé per a la realització de celebracions particulars, com per a la realització de jornades de treball, reunions d’empresa, o cursos i tallers.
  • Espais de coworking i aula d’estudis.
  • Activitats: des de festes, activitats de teatre, tasts de cervesa…, fins a xerrades de diferents tipus (política, medi ambient, alternatives al sistema, gènere, mobilitat, ciutadania activa, etc).
576_1483986986mural_rubi