Lloguers de sala

El CRAC és un espai que es pot llogar per a diferents activitats. Tenim 5 sales diàfanes i un teatre/auditori (La Vakeria).

Lloguers a particulars: es contracten a nivell individual per a celebrar diferents activitats com poden ser, aniversaris, comiats de solter/a, retrobaments, assajos, reunions, etc.  Es pot llogar els caps de setmana, i sempre avisant amb 2 setmanes d’antelació.

Els preus dels lloguers a particulars són:

SalaServeis que ofereixPreu sòciaPreu no sòcia
La Vakeria (teatre/auditori)Escenari, projector, nevera, taules i cadires30€/h40€/h
Sales diàfanes (diferents dimensions)Taules i cadires a requeriment i terra de parquet3.5 a 6.5€/h7 a 13€/h
*Aquests preus són per activitats sense rendiment econòmic. Si el que es vol és un lloguer per a dur-hi a terme cursos i tallers, o altres activitats que generen ingressos, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres i us informarem de preus i condicions.

Lloguer a la realització de cursos i tallers: les sales del CRAC es poden llogar per a realitzar cursos i tallers oberts a tota la ciutadania. La junta i la dinamització del CRAC han d’assegurar-se de que el curs és integrador i és fidel al projecte del CRAC.

Lloguer per a entitats: actualment diverses entitats de Rubí fan servir l’espai del CRAC per fer-hi les seves reunions o bé dur-hi terme les seves activitats. Si sou una entitat que necessita un espai de trobada, el CRAC és el teu lloc!

Si sou un grup de menors de 25 anys, les sales son gratuïtes; des del CRAC creiem imprescindible donar suport, per la participació i la reunió, als grups de joves!!!

Per a més informació, pots omplir el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Gràcies!