#4 VERMUT-ON(LINE)

Aquest dissabte 4 de juny a les 12.30 h arriba #4 Vermut-ON(line) de les mans de @KupingaMeya, una banda de pop rock rubinenca, que va nèixer als carrers de Bilbo i que está formada per músics molt joves, però de molt llarga trajectòria.

Un cop finalitzat el concert, un altre rubinenc, en @bubbalastic un piscis-revival electro-disco vermutero, portarà els ritmes amb més groove per continuar ballant.

A https://bit.ly/vermutonline

Aquest esdeveniment està realitzat i presentat per Les Mamarrachas, un quartet de liberació emocional

#rubicity #cracrubi #rubiesquedaacasa #music #live #streaming #dance #vermut #suportlocalartist #lovemusichateracism

El cicle de vermuts
Va començar dissabte 16 de maig i es farà setmanalment durant 9 setmanes, un total de 9 dates, és a dir: 9 concerts i 9 sessions de dj per a poder gaudir dels artistes, del vermut i de la cibercompanyia, alhora que es donarà suport als músics i a l’entitat. Les sessions es veuran en streaming a través YOUTUBE: https://youtube.com/channel/UCav9S3UDMrASSfdQoBoSlsw TWITTER: https://twitter.com/CRACRubi i TWITCH: https://twitch.tv/cracrubi/a partir de les 12:30h

Taquilla inversa
Durant les sessions es podran fer aportacions econòmiques en forma de taquilla inversa tan a l’entitat, fent una transferència al núm. de compte ES14 3025 0014 0514 0001 9563, com a l’artista que actuï aquell dissabte, a través del enllaç que penjarem a la descripció de la mateixa sessió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *