EL CRAC A LA FASE 2

A partir de dilluns dia 8 de juny seguirem reactivar una miqueta més l’activitat presencial al CRAC. La intenció és que mica en mica, l’equipament acabi funcionant a ple rendiment social i cultural.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és crac1-1024x768.jpg
Foto cedida per Rubí TV

IMPORTANT: Durant la Fase 2 serà obligatori utilitzar mascareta i el gel desinfectant que trobareu als accessos. Sempre intentarem mantindre els 2 metres de distància i circularem per la nostra dreta en el cas de creuar-nos amb alguna companya.

De dilluns a dijous de 19h a 21h obrirem L’ESPAI RELACIONAL a l’exterior de l’equipament, ara sí, amb un màxim de 15 persones (sense tenir en compte les que conviuen al mateix nucli familiar). A partir d’ara, també es disposaran taules fins al 40% de l’aforament de la cafeta i serà possible consumir dins tot i que no en barra.

Continuen els TALLERS de Bateria, Guitarra, Ukelele, Autodefensa feminista, Aikido i Ioga i s’activen els de Krav Maga i Zumba. Tots ells amb modificacions d’horaris, de sales i d’usos del material, per tal de complir amb els aforaments d’1/3 de la sala i poder mantenir els 2 metres de distància de seguretat. Tot i que ara és possible l’utilització de vestuaris, des del Crac us demanem que intenteu continuar venint canviades amb la roba de la pràctica. Recordem que encara falta gent per poder començar amb els tallers de Baix i el de Llengua de signes.

Incrementa el número de gent que pot entrar a fer REUNIONS presencials fins a un màxim de 15 persones. Per la realització d’aquestes, continuarà sent necessari fer reserva de sala dins l’horari de Dll a Dj de 19h a 21h enviant un correu a cracrubi@gmail.com o un wp al ️640220962

ACCIÓ SOLIDÀRIA AL CRAC. DE DILLUNS A DIJOUS DE 19 A 21 H

RECOLLIDA D’ALIMENTS PERIBLES I PRODUCTES BÀSICS PER A NADONS. Recollirem aliments bàsics per a persones en situació de risc.També recollirem productes per a nadons, principalment bolquers per a 3, 4 i 5 quilograms de pes, llet en pols i potets per menjar.
Tot aquest material el lliurem a CARITAS i FRATER NADAL. 

DISTRIBUCIÓ DE MASCARETES DE ROBA. Des del CRAC es distribuiran de forma gratuita mascaretes de roba que han preparat les costureres voluntàries de la XARXA UNITS FEM FORÇA, que coordinen les joves d’ARRAN Rubí i de l’Eixam.

PUNT DE RECOLLIDA D’OLI DE CUINA USAT, OLICLACK. Podreu portar els clackis amb oli de cuina usat i us donarem un de buit. Aquest projecte l’impulsa APDIR.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *