EL CRAC A LA FASE 1

A partir de dilluns dia 1 de juny començarem a reactivar una petita part de l’activitat presencial al CRAC. La intenció és que l’equipament, com a centre de reunions d’entitats, de lluita social i de bullici cultural de la ciutat, comenci a funcionar amb les màximes mesures de seguretat possibles.

Durant aquesta pandèmia hem hagut d’estar aïllades, per tal de poder controlar la propagació del virus i aquest fet ha estat molt dur per moltes de nosaltres. Des del CRAC entenem que l’activació i el retrobament progressiu és imprescindible per tal de reforçar la nostra salut mental i posar en marxa la intel·ligència col·lectiva.IMPORTANT: Durant la Fase 1 només es podrà entrar al CRAC amb mascareta i serà obligatori utilitzar el gel desinfectant que trobareu als accessos. Sempre mantindrem els 2 metres de distància i circularem per la nostra dreta en el cas de creuar-nos amb alguna companya.

De dilluns a dijous de 19h a 21h obrirem L’ESPAI RELACIONAL. Situarem taules i cadires a l’exterior amb les distàncies de seguretat establertes, per tal que pugueu venir a fer un beure, a trobar-vos, a xerrar, a veure com esteu els uns i saber dels altres.

Es reactiven alguns TALLERS amb modificacions d’horaris, de sales i d’usos del material, per tal de complir amb els aforaments d’1/3 de la sala i poder mantenir els 2 metres de distància de seguretat. Vindrem canviades amb la roba de la pràctica i no es podrà deixar cap mena de material d’ús personal a cap sala. De moment començaran Bateria, Guitarra, Ukelele, Restauració de mobles, Autodefensa feminista, Aikido i Ioga. També tenen la intenció de començar, tan bon punt hi hagi la suficient gent interessada, el taller de Baix i el de Llengua de signes.

Es reactiven les REUNIONS presencials amb un màxim de 10 persones per reunió. Serà necessari fer reserva de sala dins l’horari de Dll a Dj de 19h a 21h enviant un correu a cracrubi@gmail.com o un wp al ️640220962

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *