Dia de la Terra – 22 d’abril de 2021

Dijous 22 d’abril a les 18.30 hores, Ramon Barbarà d’Ecoasa i Rubén Perera ens presenten la xerrada “No hi ha planeta sense animals” i el nou projecte “Xarxa de comerços sostenibles de Rubí”.

El 22 d’abril de 1970 Kathleen Rogers va fer una crida a la manifestació pacífica que va reunir a 2 milions de persones. Avui dia, el Dia de la Terra es celebra a més de 180 països del món reivindicant la protecció del medi ambient i la reducció de les emisions de CO2 a l’atmosfera.

“El problema no és només el plàstic, sinó tota una conspiració vers a un sistema desmesuradament especista i capitalista que, a la llarga, està acabant amb el planeta que ens dóna la vida: la Terra. L’aniquilació dels animals i la ideació d’eines i sistemes que faciliten aquesta tasca no són més que altres vessants del que a dia d’avui moltes persones professionals de l’àmbit ecològic denominen “ecocidi”. Pero tu pots decidir què vols financiar. La manera en com ens relacionem amb els animals és un reflex directe de la manera en com ens relacionem amb la Terra.” Ens explica Rubén Perera, activista i organitzador de l’acte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *