Commemoració del 90 aniversari de la República

El Departament de Ciències Socials de l’Institut La Serreta, conjuntament amb el CRAC!, organitzem una taula rodona el proper 14 d’abril per parlar de les sensacions i les emocions que es van viure, tant a Rubí com a la resta de Catalunya i de l’Estat, el dia de la proclamació de la 2a República, el 14 d’abril de 1931, enguany fa 90 anys, així com dels fets que van conduir al seu adveniment.


La xerrada, que tindrà lloc al CRAC! (C/Sant Joan,1), pretén acostar a la gent de Rubí, especialment als alumnes rubinencs i les seves famílies, un dels episodis més importants del segle XX al nostre país i que va marcar un punt d’inflexió en la història d’Espanya. L’acte comptarà amb la presència d’Eduard Puigventós, doctor en Història i historiador local, i amb Raül Aguilar, professor del Departament de Ciències Socials de l’Institut La Serreta i doctor en Història.

L’aforament és limitat i adaptat a les mesures de prevenció de la COVID-19, motiu pel qual cal reservar plaça en aquest ENLLAÇ i també podrà ser seguit en streaming a través del canal de Youtube del CRAC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *