XARXA SOLIDÀRIA

Durant aquestes setmanes de confinament ens estem trobant que les persones més vulnerables al sistema capitalisme en el que vivim, estan patint situacions encara més precàries. Per aquest motiu, el CRAC ens estem coordinant amb ASAV i amb EIXAM per donar suport a la iniciativa que aquestes entitats ha engegat a la ciutat, “Units farem força”, on grups de professionals i/o voluntàries ofereixen el seu temps o els seus coneixements, atenent a les persones que necessiten més suport en aquesta situació excepcional. L’objectiu principal és crear una xarxa social i solidària per tal que cap rubinenca i rubinenc es trobi sola en aquests moments tan estranys.

Com funciona la iniciativa d’ASAV i de l’EIXAM?:

  • Totes les que volgueu oferir el vostre temps per tal d’ajudar a altres persones que es trobin en situacions desfavorables podeu omplir aquest formulari: https://forms.gle/jjc98HghtB6xuYHD7. Si necessiteu quelcom, algú per xerrar una estona (mai sobre el coronavirus),… o si detecteu algú que necessita un cop de mà, ens ho podeu dir a nosaltres o posar-vos directament en contacte amb ASAV trucant al 640·967·461 o fent un mail a asavrubi@gmail.com.
  • Un cop tinguem les voluntàries i les persones a qui els hi cal un cop de mà, coordinarem les parelles solidàries i les posarem en contacte.

Al mateix temps, diverses entitats de #rubicity ens estem coordinant per no deixar a ningú sol. Us adjuntem doncs, la imatge per ajudar-nos a difondre aquesta iniciativa, així com la imatge de les altres accions que estan realitzant altres entitats de la ciutat per si voleu coordinar-vos amb elles per fer un cop de mà en altres aspectes també imprescindibles.

Que ningú es quedi aïllat.

Força, serenitat i salut,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *