Campanya de Voluntariat Ambiental

L’Associació Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista de Rubí i el CRAC! engeguem una campanya de Voluntariat Ambiental per aquest 2021.

Pensem que cal persistir en la recuperació urgent del nostre entorn natural i rural, més essencial que mai en temps de pandèmia mundial i d’emergència climàtica com s’està demostrant. I volem teixir una xarxa de voluntariat de persones i entitats per fer-ho possible i per interpel·lar a les administracions a què participin amb nosaltres.

Així, durant la primavera i tardor del 2021, proposem diverses accions comunitàries i compartides entre totes en diversos punts d’interès del territori, distribuïdes en el temps durant diversos caps de setmana, en grups de treball reduïts i amb regulació de participació per garantir totes les mesures de prevenció davant de la pandèmia.


Actuacions i dates:

Les actuacions per aquest 2021 es duran a terme a la font de Sant Muç i al torrent del Mut (o del Magnà). Les actuacions consistiran en tres grans eixos: recollida de brossa i residus, desbrossament i plantació d’arbrat.

Font de Sant Muç: 21 i 28 de febrer, 7, 14 i 21 de març, de 10 a 13h

– Torrent del Mut: 7 i 21 de novembre, de 10 a 13h.

Edats recomanades:
Per a les actuacions de Sant Muç es recomana que vinguin persones majors de 14 anys, exceptuant el 21 de març, dia en el que farem plantada d’arbres i poden venir infants. Per a les actuacions del torrent del Mut poden venir persones de totes les edats.

Material:
Tot i que a Rubí d’Arrel disposem d’eines, demanem que qui en tingui (desbrossadora, pales, pics, aixades, etc) les porti, així com guants de treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *