Tornen els vermuts del CRAC amb el cicle “El VERMUT-ON (LINE)”

Sr. Chen i Diego Diec són els artistes que donaran el tret de sortida el proper dissabte 16 de maig.

Vist que encara queda per poder gaudir de la música en directe i de fer el vermut als carrers, gràcies a la iniciativa d’algunes sòcies, tornen els vermuts al CRAC en un cicle de concerts més sessió de dj online tots els dissabtes a l’hora del vermut. El cicle s’inicia aquest dissabte amb les actuacions del Sr. Chen, music conegut per guanyar el premi Enderrock 2019 i molt reconegut a la nostra ciutat, des d’aquella banda de hip hop sense complexes Matador Rockers. Posteriorment, Diego Diec, integrant de 3manyonkies farà una sessió de dj i ventiladors per poder refrigerar el primer Vermut On-(line) que es presenta molt enèrgic.

El cicle de vermuts
Començarà el dissabte 16 de maig i es farà setmanalment durant les pròximes 9 setmanes, un total de 9 dates, és a dir: 9 concerts i 9 sessions de dj per a poder gaudir dels artistes, del vermut i de la cibercompanyia, alhora que es donarà suport als músics i a l’entitat. Les sessions es veuran en streaming a través del Youtube del CRAC a partir de les 12:30h i estaran realitzades i presentades per les Mamarrachas, grup impulsor de l’esdeveniment.

Taquilla inversa
Durant les sessions es podran fer aportacions econòmiques en forma de taquilla inversa tan a l’entitat, fent una transferència al núm. de compte ES14 3025 0014 0514 0001 9563, com a l’artista que actuï aquell dissabte, a través del enllaç que penjarem a la descripció de la mateixa sessió.

Cartell de l’esdeveniment realitzat per l’artista rubinenca Ana Ciscar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *