EXPOSICIONS AL CRAC!

📸 Vine i gaudeix del recull de fotografies de la pràctica de l’Aikido de l’A.C Aikido Soley que ens porta la fotògrafa Núria Graell Bullich.

📅 Divendres 18 de Febrer de 2022
INAUGURACIÓ: a partir de les 18 h
🥋 CLASSE OBERTA D’AIKIDO: a les 19 h
📌 CRAC! C/ Sant Joan, 1

L’Aikido és un art marcial que ens ensenya a gestionar les emocions que afloren quan ens sentim amenaçats i a reconèixer l’actitud mental i corporal adequada per afrontar el perill amb equanimitat, confiança i eficàcia.
L’objectiu final de la pràctica és aconseguir desarticular qualsevol intent d’agressió controlant i/o projectant l’atacant sense exercir cap tipus de violència.
Per aquesta raó a l’Aikido se’l coneix com l’Art de la Pau.

Fidel, Sensei de l’associació Aikido Soley.


Per a mi la fotografia és una manera de mirar, i ho faig constantment, sense poder-ho evitar, el meu dia a dia em regala milers d’instantànies que la gran majoria no puc enregistrar, només ho faig a la meva retina i memòria.
Quan agafo la càmera m’agrada captar un moment precís, allò que captiva per la seva forma, elegància o intensitat: una mirada, un gest subtil, un detall,…
És un procés creatiu d’imaginar, i de fer, és filosofia de ser, d’estar present, per absorbir i retenir allò que se’ns escapa… així, mirant una fotografia, poder tornar a aquell instant milers de vegades.

Núria Graell Bullich, Fotògrafa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *