Concurs pel 10è aniversari del projecte CRAC!

El CRAC! celebra el seu desè aniversari!

Al 2011, el projecte del CRAC! sorgeix de la necessitat de les rubinenques de crear un espai de referència de les alternatives culturals i socials de la ciutat, un veritable punt de trobada i confluència.

Mirant enrere, avui podem dir amb rotunditat que aquest projecte té la capacitat de generar una oferta potent d’activitats de caire cultural, social, polític i d’oci. I no només això, el CRAC! també s’ha convertit en un espai acollidor de col·lectius i entitats que defineixen i reflecteixen el caràcter i la personalitat del projecte i de la ciutat

La situació de pandèmia mundial en la que ens trobem també afecta el projecte, el transforma i volem sortir d’aquesta més fortes i més unides. El caire social esdevé de la necessitat de les rubinenques de viure dignament i promou la xarxa ciutadana i el suport mutu. Entre totes tot!

Volem seguir creixent i consolidar novament el CRAC! Volem celebrar 10 anys més i volem fer-ho amb vosaltres! Les rubinenques ens heu vist néixer i heu participat de la vida del CRAC! El desè aniversari el celebrarem plegades i col·laborant per tal que esdevingui tota una festa de participació ciutadana.

PER AIXÒ OBRIM EL CONCURS PER SELECCIONAR LA IMATGE DEL 10È ANIVERSARI DEL PROJECTE!
TOTES PODEU PARTICIPAR, INDIVIDUAL O COL·LECTIVAMENT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *